Over ons

Betrouwbaar
Betaalbaar
Gespecialiseerd

Wat we doen als MDV Vastgoed

MDV Vastgoed ontwikkelt en verhuurt onroerend goed op toplocaties in Middelburg. Dit zijn bijvoorbeeld historische plekken of andere aantrekkelijke locaties. Dankzij onze bouwtechnische achtergrond hebben we de kennis en ervaring in huis om bouwprojecten te voltooien en oude of verwaarloosde panden te renoveren. Dit resulteert in een stijlvolle en kwalitatieve pand voor zowel particulieren als bedrijven.

Hart voor Middelburg

Binnen MDV Vastgoed hebben we een passie voor de stad Middelburg. Ieder moment beschikt namelijk over een eigen historie en daar ligt dan ook onze interesse. Renoveren doen we daarom met het grootste respect voor ieder gebouw. Bovendien proberen we ieder pand een bestemming te geven die perfect past bij de stad Middelburg.

Maak kennis met het team van MDV Vastgoed

MDV Vastgoed wordt gerund door Arjan Murre en Gert-Jan de Visser. Wij zijn allebei geboren Middelburgers en werken gezamenlijk met veel passie aan alle vastgoedprojecten. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk dat ons helpt bij het realiseren van onze vastgoedidealen. Benieuwd of we ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem vooral een kijkje bij onze actuele vastgoedportefeuille of leg je wensen telefonisch aan ons voor.

Arjan Murre Eigenaar
Gert-Jan de Visser Eigenaar

Op zoek naar een betrouwbare vastgoedpartner?