Betrouwbaar
Betaalbaar
Gespecialiseerd

Ontwikkelen van onroerend goed

MDV Vastgoed is actief op de vastgoedmarkt en investeert in woningen en bedrijfsmatige objecten. Of het nu gaat om een appartement voor de particuliere verhuur of een bedrijfsverzamelgebouw waar diverse kantoren zich kunnen huisvesten, wij zien overal kansen. We investeren namelijk in vastgoed ontwikkeling en bedienen daar een brede en veelzijdige doelgroep mee.

Wat is ons aanbod vastgoed?

MDV Vastgoed heeft als vastgoedontwikkelaar een interessant aanbod particuliere en zakelijke objecten in de vastgoedportefeuille. Dit zijn woningen en bedrijfsgebouwen die we opkopen voor de verkoop of verhuur. Ben je op zoek naar een betaalbaar kantoorpand of een aantrekkelijk geprijsde huurwoning? Wij hebben ook voor jou ongetwijfeld een veelzijdige vastgoedselectie!

Waarom je vastgoed koopt of huurt bij ons als vastgoedmakelaar

Kopen of huren via een vastgoedontwikkelaar? Natuurlijk weet je graag wat voor vlees je in de kuip hebt. MDV Vastgoed is een betrouwbare vastgoedspecialist en daarom kan je bij ons altijd rekenen op eerlijke prijzen en een uitstekende service. Neem daarom gerust contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking met ons kantoor.

Op zoek naar een betrouwbare vastgoedpartner?