Betrouwbaar
Betaalbaar
Gespecialiseerd

Verhuren van onroerend goed aan particulieren en bedrijven

In Middelburg op zoek naar een luxe en betaalbaar huurhuis? Vind je nieuwe appartement of eengezinswoning via MDV Vastgoed. Wij investeren in onroerend goed voor particulieren en bedrijven en verhuren dit vervolgens tegen een aantrekkelijke huurprijs. Neem daarom snel een kijkje bij ons schitterende aanbod appartementen en bedrijfsgebouwen in Middelburg en vind je droomhuis of kantoor via ons vastgoedkantoor!

Betrouwbare en betaalbare vastgoedpartner

Een woning of bedrijfsgebouw huren? Dit doe je natuurlijk via een vastgoedspecialist. We zijn betrouwbaar en bieden je een uitstekende service. Bovendien kan je bij ons altijd rekenen op een scherpe huurprijs. Wil jij je met je bedrijf vestigen in Middelburg en omstreken en kan je wel wat hulp gebruiken? Neem dan vooral contact met ons op!

Zorgeloos wonen en werken in Middelburg

Ga je samenwonen met je partner en huur je bij voorkeur een woning in een appartementencomplex? Of zoek je een mooi kantoorpand voor jou en je medewerkers? Wij hebben meerdere woningen en bedrijfspanden te huur. Laat je inspireren door ons actuele aanbod en bespreek je wensen met een van onze vastgoedadviseurs.

Op zoek naar een betrouwbare vastgoedpartner?