Betrouwbaar
Betaalbaar
Gespecialiseerd

Jouw ideale partner in de aankoop en verkoop van onroerend goed

Wil je verhuizen en zoek je om die reden naar een mooi appartement of historisch gebouw in Middelburg? MDV Vastgoed legt zich toe op de aankoop en verkoop van onroerend goed. Dit betekent dat je via ons een huis vindt waar je comfortabel kan wonen. Ben je ondernemer en zoek je een passend bedrijfsgebouw voor je onderneming? Maak vooral kennis met ons actuele aanbod onroerend goed voor bedrijven.

Wat is ons aanbod vastgoed?

Op zoek naar een woning of monument te koop? MDV Vastgoed beschikt over een interessant scala aan onroerend goed. Via ons kantoor is het dus mogelijk om allerlei soorten vastgoed tegen een aantrekkelijke prijs te kopen of te huren. Naast appartementen en gezinswoningen is ook mogelijk om bij ons een unit of bedrijfsverzamelgebouw te kopen of te huren.

Comfortabel wonen of werken? Vind je nieuwe woning of bedrijfsgebouw bij MDV Vastgoed!

MDV Vastgoed is een betrouwbare specialist in exploiteren en investeren. We zijn toegankelijk voor een brede doelgroep en helpen ook jou graag aan een geschikt bedrijfspand of mooie woning. Luxe wonen of ondernemen? Laat ons je helpen aan de perfecte ruimte die aan al jouw wensen voldoet. Bel direct met een van onze vastgoedprofessionals voor een vrijblijvende kennismaking!

Op zoek naar een betrouwbare vastgoedpartner?